Egyéb szolgáltatások

Bőrfiatalítás, Triniti, Rosacea, Szublatív
kadardr.hu

Több, mint 10 éve együtt dolgozunk, feleségem az asszisztensem. Fő erősségünk: minden kezelést mi végzünk, mindig csak velünk találkozik. Több kezelési módszernél, mint az ELOS, a Triniti, az eMatrix és a Candela szőrtelenítés, úttörők vagyunk. Szeretném megköszönni azon pácienseimnek a segítségét, akik engedélyezték, hogy a fényképeiket mások is megnézhessék. A sikerünk közös!

Dr. Kádár László

Triniti

Több, 10 éve dolgozom nagyenergiájú fénnyel, mint gyakorló bőrgyógyász. Rendelkezem minden technikai lehetőséggel, információval és jogosítvánnyal, hogy mely kezelési módot válasszam, hogy leginkább eredményes lehessek. Hiszek abban, hogy megfelelően adott fényenergiával a bőr összes rétegét ingerelve, természetellenes módszerek nélkül, SAJÁT rostképzést tudunk elindítani és folyamatosan fenntartani. Részletek a kadardr.hu-n.

Sublatív

2009 óta végzek sublatív kezeléseket, Európában az elsők között, a Syneron cégtől kapott ajándék kezelőfejjel. A sublatív kezelés átmenetet biztosít az ablatív és non ablatív kezelési formák között. A non ablatív megoldás nyomnélküli bőrmegújítás. Ez ma az egyik leghatásosabb módszer az irha rosttermelésének fokozására illetve a tág pórusok és pattanás utáni maradványhegek elsimítására. Bővebb információ a kadardr.hu oldalon.

Bőrfiatalítás

Ha a honlapok között szörfözik „bőrfiatalítás, ránctalanítás” kifejezésekre rákeresve könnyen elveszhet a sok nehezen érthető, idegen nevű eljárás között. Csodát ígérnek, aztán a fórumokon kiderül, nem sok minden valósul meg ebből.  Rendelkezem az összes jogosítvánnyal, bármivel dolgozhatok, mégis, miért választottam a fotorejuvenációt? Válasz a kadardr.hu-n.

Rosacea

Nem szeretném átmásolni azt a rengeteg, száraz anyagot, amit a neten talál. Inkább több évtizedes tapasztalataimat osztanám meg Önökkel, melyeket még valószínűleg nem hallott illetve a bőrgyógyásza mást mondott. A magyarázatot próbáltam egyszerűen, érthetően átadni a kadardr.hu-n.