Gépeink

Zimmer, eMatrix, Aurora, eLaser, eMax, Candela
BejelentkezésRendelők

Zimmer

A Syneron kfejlesztett egy bőrhűtő rendszert a német Zimmer céggel közösen. A SynerCool gép akár -30 Celsius fokos hideg levegő áramoltatásával is tudja hűteni (érzéketlenné tenni) a bőrt.

eMatrix

2009-ben kaptam a Syneron cégtől a sublatív kezelőfejet Európában az elsők között.

Aurora

Az első gépük az Aurora villanófénnyel és rádiófrekvenciával működő ELOS gép volt. 2002 óta dolgozom ezzel, Magyarországon elsőként. Az Aurora gépem a mai napig hibátlanul működik.

Candela GentleMax Pro

2014-ben vásároltam a jelenleg legkorszerűbb kettős lézer platformú 755 nm Alexandrit és 1064 nm Nd:YAG lézer készüléket.

eLaser

2006 óta dolgozom az eLaser készülékkel. Ez egy dióda lézer gép rádiófrekvenciával erősítve. A készülékhez 4 kezelőfej csatlakoztatható, mellyel szőrtelenítünk, lézeres arcfiatalítást és érkezelést végezhetünk.

eMax

2008 óta dolgozom az eMax készülékkel. Ez ma az egyik legnagyobb teljesítményű orvosi bőrfiatalító, szőrtelenítő lézer készülék a világon. Az e-Max berendezés fizikailag is tartalmazza a teljes körű IPL és lézeres rendszert, így az összes ELOS kezelőfej csatlakoztatható egyetlen berendezéshez. A TRINITI komplex arcmegújítási technológia három egymásra épülő alkalmazását az eMax készülék teljes mértékben kiszolgálja