Szőrtelenítés képekben

Kiváló eredményeim
BejelentkezésRendelők

A képeket mind magam készítettem. Mindegyik pácienst én kezeltem. A pácienseket kezelés előtt, után és kb. fél év múlva lefényképezem. Ilyenkor nyilatkoznak arról, hogy fotóikat más páciens megnézhesse vagy sem.

Dr. Kádár László

Arcszőrtelenítés

A leggyakrabban kért szőrtelenítő eljárás, itt érjük el a legnagyobb sikereket, itt van a legtöbb elégedett páciensünk. Különösen sokan keresnek fel PCOS betegség tüneteivel. 8-12 kezelésre vállalok eredménygaranciát. A kezeléseket először havonta, később ritkábban adjuk. Az áll, bajusz területe hormonális befolyásoltság alatt áll, az évek alatt új szőrszálak aktivizálódnak, így évente egy fenntartó kezelést javasolok.

Hónaljszőrtelenítés

A hónalj szőrtelenítését 4-8 kezelésre vállalom a 90%-os garanciával. 2-3 havonta kell a kezelésre jönnie. A sikeresen befejezett kúra után 1-5 évente ajánlott egy fenntartó kezelést felvenni. A kezelés 2 percig tart, az enyhe csípő érzés nagyon jól viselhető. Egy kezelés 20 000 Ft-ba kerül alkalmanként. Ha a teljes fan kezeléssel egyben kéri, úgy akciósan 40 000 Ft az ára.

Törzsszőrtelenítés

A nők többsége a dús, férfias mellkas szőrzetet elfogadja a partnerüknél (sőt tetszik is neki), ugyanakkor érdekes módon a hát szőrősséget nem. A legtöbb férfi a hát, váll, nyak, felkar és derék szőrtelenítést egyben kéri. A kedvezményes ár itt 110 000 Ft alkalmanként és a szőrtelenítését 10-14 kezelésre vállalom a 90%-os garanciával. 2-3 havonta kell a kezelésre jönnie. Aztán ritkábban. Ez nagyon nagy összeg és a gyakorlat is egészen mást mutat. A férfiak megértik, hogy a végeredmény nem a női állnál elvárt csaknem teljes szőrmentesség, hanem egyfajta szőrritkítás, szőrcsökkentés. Így 3-4 kezelés után először fél évente egyszer, majd évente egyszer jönnek kezelésre. Így egész nyáron lényegében teljesen szőrmentes a hátuk. A rossz hír sajnos az, hogy ezeknél a férfiaknál a folyamatos hátszőrzet burjánzást a fejtetői hajzat ritkulása kíséri.

Intim szőrtelenítés

A lézeres tartós szőrtelenítés terén belül az intim szőrtelenítés gyakorlatilag önálló területnek számít, mivel a speciális anatómiai kialakításnak köszönhetően kicsi, redőzött és különösen érzékeny bőrfelületről van szó, amit ráadásul a páciens szemérmességből fakadó zavar is nehezít. Az intim szőrtelenítést elsősorban a speciális hűtőfejjel rendelkező Candela lézergépünkkel végzem. A besugárzás előtt és után a gép kezelőfeje fagyasztó folyadékot spriccel a bőrre, így egy enyhe csípő érzésen kívül mást nem érez. A nagyajkakon néhány szőrszál az anatómiai sajátosságból kifolyólag mindig megmarad. 4-8 kezelésre vállalom a 90%-os garanciát. 2-3 havonta kell a kezelésre jönnie. A sikeresen befejezett kúra után 1-5 évente ajánlott egy fenntartó kezelést felvenni. Egy kezelés 30 000 Ft alkalmanként. Ha a hónaljjal kéri egyben, úgy akciósan 40 000 Ft.

Végtagszőrtelenítés

A végtag szőrtelenítését 4-8 kezelésre vállalom a 90%-os garanciával. 2-3 havonta kell a kezelésre jönnie. A sikeresen befejezett kúra után 1-5 évente ajánlott egy fenntartó kezelést felvenni. A lábszár szőrtelenítésnél már 3 kezelés után eltűnik a benőtt, gyulladt szőrzet, a láb bőre feltisztul, megszépül.