Sikertelen epiláció

fájdalommentes szőrtelenítés
BejelentkezésRendelők

Lézeres szőrtelenítés fájdalom nélkül nincs. Igyekszünk különböző technikákkal a szőrtüsző roncsolásakor jelentkező égő érzést csökkenteni (hűtés, helyi érzéstelenítés, SHR technológia), de valamennyi diszkomfort érzés mindig lesz.

Dr. Kádár László

Miért nem hatásos a “fájdalommentes” szőrtelenítés? Mi az a szelektív fototermolízis?

A nagyenergiájú szőrtelenítő fénykezelés lényege, hogy a bőrben elhelyezkedő hajhagymát (és nem szőrszálat), mint célszervet majdnem 70 Celsius fokra felmelegítve elroncsolja, úgy, hogy a környezet nem károsodik. Ezt nevezzük szelektív fototermolízisnek. Ez egy pillanatra forró, szúró, csípő jellegű fájdalommal jár. Ha a szőrtelenítés során nem érezzük a csípő jellegű érzést, akkor a hajhagyma nem kap elegendő roncsoló sugárzást. Ilyenkor csak a szőrszál ég el, a hajhagymához nem jut elegendő energia. Nagyon sok helyen 4 hétre hívják vissza a pácienst, ilyenkor mindig csak az újra kinövő szőrszálat roncsolják. A kezelést alig érezni, akár fájdalommentesnek is nevezhető. A kezelések alatt “csoda” történik, nincs szőr, de a kúra befejezése után, pár hónap múlva csaknem teljes egészében visszanő. Ezt fénygyantázásnak hívom. 

 

Sikertelen epiláció – kérjen garanciát!

A lényeg, hogy még a kezelések elején tisztázza, mi történik a kúra végén, ha “véletlenül” mégsem teljesül a kívánt eredmény, Mindegy hogy milyen bőrtípusa van, és mindegy, hogy ki kezeli és milyen géppel és az is mindegy, hogy mennyibe kerül a kezelés. Mi lesz akkor, ha pár hónap után, ugyanúgy visszanő a szőrzet.

Visszafizetik a pénzt?

Ingyen kezelik tovább?

Vagy semmi?

A kezelések elején, ezért kérjen valamilyen biztosítékot a szőrtelenítés kimenetelére vonatkozóan.